Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. "Investește în oameni!"

CENTRU DE COLECTARE

Unitatea de colectare Fruleco HNV este amenajată și dotată cu echipamentele necesare colectării și depozitării legumelor și fructelor proaspete, congelate, dar și a gemurilor, dulcețurilor și siropurilor. Spațiul unde se desfășoară activitatea întreprinderii funcționează și ca un centru de colectare regional și distribuție la nivel național.

 

GEMURI - DULCEȚURI - CONSERVE

Gustul delicios al fructelor proaspăt culese se regăsește în dulcețurile, gemurile și siropurile meșteșugite în mod tradițional.

Rețetele sunt păstrate cu mare taină, acestea fiind transmise din generație în generație și asigură deliciul gustului regăsit numai în produsele noastre.

Rețetele săsești tradiționale din Târnava Mare asigură calitatea deosebită și savoarea produselor noastre.

 

Procesare fructe și legume

În perioada propice fiecărui tip de fruct sau legumă, vă punem la dispoziție produsele colectate numai de la producătorii locali, care păstrează arta cultivării și creșterii legumelor și fructelor cât mai sănătos.

Pentru a beneficia și în extrasezon de gustul tradițional, unitatea noastră este echipată la cele mai înalte standarde și astfel avem posibilitatea să vă oferim și în fructe și legume congelate în condiții de siguranță și în confomitate cu normativele sanitar-veterinare.

 

SUCURI - SIROPURI

Din fructele si produsele colectate sunt prelucrate sucuri proaspete și naturale.

 

PRODUSE LA COMANDĂ

Ce este mai delicios decât o dulceață proaspătă sau o prăjitură cu fructe de pădure?

Pentru o dulceață proaspătă sau fructe de pădure congelate nu trebuie decât să vă stabiliți necesarul și termenul, iar noi vă vom asigura produsele dorite.